Alap-pszichoterápia

Alap-pszichoterápia

Sokszor, ha úgy érezzük, egy helyben toporgunk, ugyanazokba a hibákba esünk újra és újra, érdemes lehet magunkra szánni egy kis időt és közelebb kerülni belső világunkhoz. Ez a folyamat olykor kisebb-nagyobb hullámokat kavarhat bennünk, amelyek később lecsendesedve egy tisztább, rendezettebb képet tükröznek magunkról. Ezen az úton szeretném Önt kísérni, hogy jobban megérthesse saját viselkedését, és a mögöttük rejlő gondolatokat és érzelmeket.

"Pszichoterápiás képzettség fokozatai szerint úgynevezett alap-pszichoterápiás tevékenységet pszichiáterek, gyermekpszichiáterek és klinikai szakpszichológusok végezhetnek más ráépített képzés nélkül. Egyéb szakorvosok, illetve szakpszichológusok részéről, képzési szempontból az alap-pszichoterápia végzése a pszichoterápiás képzés úgynevezett propedeutikai fázisához kötött. Az alap-pszichoterápia tárgykörébe esik: krízisintervenció, pszichoterápiás szemléletű konzultáció/betegvezetés, szupportív terápia, relaxáció, burnout prevenció. Az alap-pszichoterápia pszichiáter szakorvos, illetve klinikai szakpszichológus által végzett tünet-, állapot és élménykorrekciós eljárások alkalmazása - meghatározott céllal, és indikációval, előre rögzített keretek között végzett intervenció, amely verbális és nonverbális kommunikációs formában történik."

Forrás: https://www.kozlonyok.hu/kozlonyok/Kozlonyok/6/PDF/2021/24.pdf

Munkámat meleg, empatikus, elfogadó bizalmi légkör jellemzi.

Az ülések 50 percesek, általában heti rendszerességgel.

Amivel hozzám fordulhat:

  • Szorongásos zavarok (pl. Pánik zavar)
  • Hangulatzavarok
  • Étkezési és táplálkozási zavarok
  • Személyiségzavarok
  • Szexuális diszfunkciók
  • ...

Aktuálisan hosszabb távolléten vagyok, ez idő alatt az alábbi linken kérhet segítséget: tanterrapsy.com

Kapcsolatfelvétel

Kérjen időpontot időben. Kérését e-mailben igazolom vissza.

© 2020 Tölgyes Laura Veronika Felnőtt klinikai és mentálhigiéniai szakpszichológus. Minden jog fenntartva.
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el